Over Bancontact Bingo

Bancontact Bingo speel je bij de geselecteerde aanbieders van bingo. Houd er rekening mee dat je niet overal online bingo kunt spelen met Bancontact. In sommige gevallen is het aantal betaalmethoden bij een aanbieder van online bingo namelijk beperkt. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar een aanbieder van online bingo: op deze website vind je een viertal verschillende aanbieders van bingo. We hebben je wat werk uit handen genomen en alvast gekeken naar de beschikbaarheid van Bancontact om betalingen af te ronden en te doen. Wat blijkt: je kunt bij 1 van de 4 door ons geselecteerde aanbieders van online bingo betalen met Bancontact. Bij de rest ben je helaas afhankelijk van andere betaalmethoden, zoals de bankoverschrijving of de creditcard. Neemt niet weg dat het met Bancontact Bingo dus relatief eenvoudig is om betalingen af te ronden en te plaatsen.

Wat is Bancontact nou precies?
Bancontact is een product van de grootste en belangrijkste Belgische banken, zoals de Dexia Bank. Deze banken hebben eind jaren zeventig de moeite genomen een product te ontwikkelen waarmee je in winkel kon betalen en waarmee je geld op kon nemen bij een pinautomaat op bij een ATM. Door deze dienst aan te bieden, hebben deze banken meerwaarde gecreƫerd voor hun klanten. Die meerwaarde uit zich niet alleen in het betalen in winkels en het opnemen van geld voor aankopen. De meerwaarde komt namelijk ook naar voren in het feit dat je online kunt betalen voor diensten als bingo of casinospellen.

Wat moet ik doen om bingo te spelen in een online bingohal?
Stapsgewijs, is het enige dat je moet doen het volgende: kies een aanbieder van bingo. Dit kan zowel een aanbieder van online bingo zijn die Bancontact in zijn portfolio heeft, als een aanbieder van online bingo die gebruik maakt van andere betaalmethoden. Aan de rechterkant vind je een viertal mogelijkheden, die je zou kunnen gebruiken om bingo te gaan spelen. 1 van deze 4 vier aanbieders maakt gebruik van Bancontact als betaalmethode. Registreer jezelf als speler en kies een leuke gebruikersnaam en een veilig wachtwoord. Hierna ga je naar de sectie met betaalmethoden en kies je voor Bancontact of de andere betaalmethode die je in gedachten had. Een kind kan de was doen en op deze manier ben je snel klaar met het betalen voor online bingo en alle spellen die je in gedachten had. Veel plezier en geniet van het spelen van online bingo!

Een overzicht van online bingo sites welke stortingen met Bancontact accepteren.