Bingo Spellen

Bingo is leuk, maar na verloop van tijd kan het eentonig en een beetje muf worden, zelfs voor degenen die het spel noemen. Overweeg om meer energie toe te voegen aan je volgende bingospel met een paar nieuwe wendingen.

Tips om je bingospellen leuker te maken

Speel verschillende stijlen bingo spellen.

In plaats van het traditionele bingospel te spelen waarin deelnemers als eerste vijf vakjes achter elkaar moeten vullen, vormen ze verschillende bordbedekkende regels. Geef bijvoorbeeld prijzen aan de eerste persoon die een postzegel op het bord bedekt (de vier vierkanten rechtsboven), de eerste persoon die de hoeken bedekt (de vier hoekvierkanten van de bingokaart), of de eerste persoon die het hele bord bedekt (het black-outspel). Bekijk onze blog over How to Shake Up Your Bingo Games in 3 Steps voor een afdrukbare download met 15 bingo patroon ideeën!

Gebruik voedsel voor de spelletjes.

Als u bijvoorbeeld een leuk bingospel met kerstthema organiseert, gebruik dan rode en groene M&M’s of Hershey’s Kisses als bingomarkers. U zult waarschijnlijk ook gebruik willen maken van prijzen met een vakantiethema.

Verander je bingokaarten.

Het is zo gemakkelijk om de stemming of stijl van een bingospel te veranderen door de vijf letters bovenaan het bingobord te wijzigen. Overweeg de hele herfst om A-C-O-R-N te spelen in plaats van B-I-N-G-O. U de eenvoudige wijziging aanbrengen door bouwpapier vierkanten te tapen met de nieuwe letters bovenaan de bingoborden. Zorg ervoor dat u de bingo-beller over de verandering vertelt! Bovendien, als je gaat spelen A-C-O-R-N, overweeg dan het gebruik van eikel caps als de bingo markers. Een ander herfstbingo-idee omvat het hosten van een appelciderbingospel met de letters C-I-D-E-R bovenaan de bingoborden – maar vergeet niet om de appelcider te serveren!

Organiseer een themafeest rond het bingospel.

Haal bijvoorbeeld in een verpleeghuis uw bewoners uit hun kamer door een leuke Strawberry Daiquiri Bingo te organiseren, compleet met heerlijke aardbeien daiquiris. Als je echter het spel voor de kleintjes plant, plan dan een Kool-Aid Bingo met de Kool-Aid-drank samen met Kool-Aid-koekjes, en ja, zelfs Kool-Aid cupcakes.

Probeer bingo seniorsa leuk nieuw spel van Picture Bingo, waar deelnemers de foto’s moeten vinden op de kaarten die overeenkomen met de beschrijvingen die worden gelezen. Het is ook kleurrijk en kan helpen de cognitieve vaardigheden van bewoners te verbeteren terwijl ze plezier hebben!

Verdubbel de prijzen! 

Maak een van uw bingospellen nog competitiever onder de deelnemers door uw gebruikelijke prijs voor slechts dat ene spel te verdubbelen. Dus, als je één reep uitdeelt als prijs, geef er dan twee uit. Als je één Frank Sinatra CD uitdelen als prijs, dan ja, geef er twee uit!

Menselijke bingo.

Dit is een leuk spel dat een geweldige ijsbreker is voor zowel volwassenen als kinderen. Om te spelen, maak je gewoon je eigen bingokaarten die elk vierkant vullen met een ander kenmerk. In een van de vakken staat bijvoorbeeld ‘Favoriete kleur: geel’ of ‘Heeft in een helikopter gereden’. Het doel van het spel is dat elke deelnemer zich mengt met anderen om iemand te vinden die dat kenmerk heeft en vervolgens zijn naam in het vierkant te schrijven. De eerste persoon die vijf vierkanten op rij voltooit, wint!