Nieuwigheid Bingo Spellen

Ik ga naar een steungroep voor mensen met problemen met middelenmisbruik. Als je dezelfde mensen herhaaldelijk op zo’n bijeenkomst ziet, raak je eraan gewend dat ze herhaaldelijk een aantal van dezelfde dingen zeggen.

Tabel Verspreiding van Bingo Kaarten

Nog niet zo lang geleden stelde een vriend van me voor om bingokaarten voor steungroepen te maken. Elke keer als Misty zegt: “Ik heb de laatste tijd met serieuze dingen te maken gehad”, mocht je dat op je kaart zetten. (Dit is iets wat ze bij elke vergadering zegt.

Veel nieuwigheid bingo spellen zijn als dit – het kan een spel waar je kijkt naar een tv-show en markeer een ruimte wanneer er iets specifieks gebeurt tijdens de show.

De verschillende soorten nieuwigheid bingo spellen beschikbaar met dit soort thema zijn onthutsend. Ze zijn net zo wild als je verbeeldingskracht en gevoel voor humor.

Roadtrip Bingo

Als ik mijn kinderen mee nam op roadtrips, speelden we soms roadtrip bingo. Ik zou bingokaarten maken met de namen van staten op de pleinen, en de kinderen zouden uitkijken voor kentekenplaten uit die staten. Dit wordt ook wel kenteken bingo genoemd. De kinderen vonden het geweldig, en het weerhield hen ervan zich te vervelen en te zeuren tijdens die lange roadtrips.

Conclusie

Ik heb 12 verschillende soorten bingospellen in dit bericht vermeld, maar ik heb nauwelijks aan de oppervlakte gekrabd. Je zou bijvoorbeeld elke vorm van bingo met een ander winstpatroon als een apart spel op zich kunnen beschouwen. En natuurlijk kunnen de verschillende merken bingo gokkasten ook als hun eigen bingospellen worden beschouwd. De verscheidenheid aan online bingospellen die beschikbaar zijn, is ook onthutsend.

Het is moeilijk om je te vervelen met bingo als er zoveel variatie en mogelijkheden zijn om een betere bingospeler te worden. Net als 80-ball bingo, speed bingo is meer gebruikelijk online dan in live bingo zalen. Je hebt maar 30 ballen, dus het spel gaat een stuk sneller.

Een bingokaart in deze variant is georganiseerd in een 3X3 raster, dus er staan in totaal 9 nummers op de kaart. Het zou duidelijk moeten zijn waarom speed bingo zo snel speelt.

Traditioneel heeft speed bingo ook maar één winnaar per spel, waardoor de inzet hoger wordt. (In veel andere bingospellen wordt de prijs soms verdeeld over meerdere winnaars.)

Bingo is misschien wel een van de meest voorkomende gokspellen ter wereld. Het is zeker de meest geaccepteerde vorm van gokken. Welk ander gokspel ken je van dat regelmatig wordt gespeeld op kerkelijke evenementen en op de basisschool En, zoals bij de meeste gokspellen, bingospellen zijn er in meerdere categorisaties.