Bingo Instructies: Spelen om te winnen

Er gaat niets boven een eenvoudig spel om controverse tussen familie en vrienden aan te wakkeren. Van Monopoly en Scrabble tot Snakes and Ladders en Bingo, iedereen heeft zijn eigen interpretatie van de regels en van wat er nodig is om te winnen. We kunnen niet beweren bordspelkampioen te zijn, maar Bingo is iets waar we het een en ander over weten. Dus, om u te helpen een set regels te regelen waar u thuis mee spelen, heeft The Westport Club deze set Bingo-instructies samengesteld. We hebben ook een kort overzicht opgenomen van de fascinerende geschiedenis van het spel en onze super zeven strategie├źn om te winnen.

Helemaal opnieuw beginnen, wat is Bingo?

De Lotto werd een spel dat zich over heel Europa verspreidde, en een reizend carnaval bracht het spel uiteindelijk naar de Verenigde Staten van Amerika, denkend dat het een goede aanvulling zou kunnen zijn op hun sideshows. Ze noemden het ‘Beano’ omdat spelers hun kaarten markeerdHelemaal opnieuw beginnen, wat is Bingo?en met gedroogde bonen, en schreeuwden vervolgens ‘Beano’ toen ze alle nummers op hun kaart aftekenden. Een bijna behoeftige reizende speelgoedverkoper gebeurde tijdens het carnaval, kort na de grote beurscrash van de jaren 1920. Nadat hij mensen rond de stand had zien menigten, alsof hij verslaafd was, werd hij ge├»nspireerd om een versie van het spel te maken die thuis kon worden gespeeld.

Bingo wordt een Amerikaans succes

Deze man heette Edwin S Lowe, en na zijn ervaring op het carnaval haastte hij zich om een prototype te maken om zijn vrienden te testen. Zijn play-at-home versie van het spel inspireerde dezelfde verslavende neigingen, dus hij we zijn er vrij zeker van dat hij ‘op een winnaar’ was, om het zo maar te zeggen. Zijn Bingo instructies volgden het spel van Beano op de voet, maar de naam Bingo werd beslist toen een van zijn vrienden werd tounge-gebonden in haar opwinding over het winnen en schreeuwde het verkeerde woord. Hoewel Edwin de naam ‘Bingo’ kon merken, kon hij het spel vanwege zijn geschiedenis niet merken, dus werd hij snel gekopieerd met veel variaties van zijn thuisversie.

Bingo wordt gecommercialiseerd

Edwin werd gecontacteerd door een priester die een probleem had, zeer kort nadat zijn Bingo spel werd gelanceerd. De priester had besloten om geld in te zamelen voor de kerk door Bingo-tickets te verkopen, samen met een lid van zijn congregatie. De priester had het schema gelanceerd met verschillende sets van Edwin’s spel en volgde Edwin’s aanbevolen Bingo-instructies, maar problemen ontwikkelden zich toen elk gespeeld spel verschillende winnaars opleverde. Edwin realiseerde zich meteen het fondsenwervingspotentieel van zijn prachtige spel, maar hij realiseerde zich ook dat om het spel op grotere schaal te laten werken, er nog veel, veel meer combinaties van nummers zouden moeten worden ontwikkeld voor de kaarten.